Skip to content

Warning message for unconnected logic blocks

Propose a useful feature - and there's a good chance it'll be implemeted in the next release!

Warning message for unconnected logic blocks

Postby Nezabyte » 04 Aug 2013, 15:21

I think it would be useful to see some sort of warning message for logic blocks that aren't connected to anything. Since I can scroll around in the graph and add many logic blocks, I may happen to forget about one of the logic blocks that aren't connected to anything... can this result in a performance hit (having a lot of unused blocks), or does it not matter?
Nezabyte
 
Posts: 17
Joined: 03 Aug 2013, 16:04

Re: Warning message for unconnected logic blocks

Postby Neodrop » 05 Aug 2013, 15:41

In general, you (or somethig also) can write SmartBlock which can work by itself.. Without any IN or OUT links.
How can I detect this situation?
Also, you can easy find such nodes by minimap.
User avatar
Neodrop
Администратор
 
Posts: 1068
Joined: 15 Jan 2011, 13:18

Re: Warning message for unconnected logic blocks

Postby Nezabyte » 06 Aug 2013, 23:15

Hmm good point. Didn't realize that people could or would want to make a smart block like that.
Nezabyte
 
Posts: 17
Joined: 03 Aug 2013, 16:04

Re: Warning message for unconnected logic blocks

Postby RydnevJe » 23 Aug 2015, 22:42

I think that this information is the best.
RydnevJe
 
Posts: 15
Joined: 23 Aug 2015, 22:23


Return to Good Ideas & Wish List

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Yandex [Bot]