Skip to content

Set Value public

Make us happy - post a bug!

Set Value public

Postby calabi » 07 Dec 2012, 18:39

I think I may have encountered a bug. I was messing around trying to figure things out and clicked the public button down in the left hand corner. The window just goes blank, grey, I have to close the window. Then when I go into it again whenever I click on any of the set variables it just goes blank again.

Image
calabi
 
Posts: 3
Joined: 05 Dec 2012, 16:39

Re: Set Value public

Postby holyjewsus » 08 Dec 2012, 03:45

what type did you assign to your variable when you made it? I think neodrop may not have released the fix for the their inspector bug ( where the screen goes blank when looking at list<object>) I believe he did fix it though, just not released yet, was a while ago.
holyjewsus
 
Posts: 390
Joined: 08 Apr 2011, 00:58

Re: Set Value public

Postby calabi » 08 Dec 2012, 13:28

I cant remember, I was just clicking on random things.
calabi
 
Posts: 3
Joined: 05 Dec 2012, 16:39

Re: Set Value public

Postby holyjewsus » 08 Dec 2012, 17:31

well. public is the name of a variable that you named somehow.... with some type.
holyjewsus
 
Posts: 390
Joined: 08 Apr 2011, 00:58

Re: Set Value public

Postby Sumer » 07 Mar 2015, 06:16

Very strange, because I have change nothing in this nodes. I will test it. Thank you.
Our excellent online Testking ptcb certification training programs will lead you to success in the We als offer latest and Testking six sigma green belt with 100% success guarantee. Our fit.edu is rare in IT world. New England College
Sumer
 
Posts: 1
Joined: 07 Mar 2015, 06:15


Return to Bugs

Who is online

Registered users: Bing [Bot]