Skip to content

Raycast by mousehit - All in one

Swap and exchange your logic containers here

Raycast by mousehit - All in one

Postby Neodrop » 27 Sep 2011, 00:04

All in one - just add this Container in your graph and you will have all ability of standart raycast in one node.
(Reimport latest Universe package after importing this Container)

RaycastByMouseHit.unitypackage
(194.39 KiB) Downloaded 238 times


IN Parameters :

LAYER MASK
DISTANCE
CAMERA

OUT Parameters :

All, what you can have from Raycast at one node.
Attachments
raycastByMouseHit.jpg
raycastByMouseHit.jpg (23.13 KiB) Viewed 3046 times
User avatar
Neodrop
Администратор
 
Posts: 1068
Joined: 15 Jan 2011, 13:18

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby proso » 20 Jul 2012, 18:24

It doesn't work op my computer. When I click on containers>camera>container >> raycast by mouse hit I get a empty screen and a error message. How can I solve this?
Attachments
raycasthit.jpg
proso
 
Posts: 31
Joined: 24 May 2012, 16:42

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby holyjewsus » 20 Jul 2012, 20:13

did you read this note?


(Reimport latest Universe package after importing this Container)
holyjewsus
 
Posts: 390
Joined: 08 Apr 2011, 00:58

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby proso » 21 Jul 2012, 07:35

Yep , I missed that. Thanks, I need a vacation now ;)
proso
 
Posts: 31
Joined: 24 May 2012, 16:42

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby proso » 21 Jul 2012, 07:50

Sorry, I'm probably doing something wrong again. The problem above is solved, but when I click on 'Open Container Graph' I get a grey screen again with the message VizioComponent is missing. I imported this package and the latest vizio 1.27.
Attachments
container.jpg
proso
 
Posts: 31
Joined: 24 May 2012, 16:42

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby holyjewsus » 21 Jul 2012, 18:15

hmm, maybe it was exported wrong, when you look at the prefab does it have the vizio component on it? If not try adding one in the inspector.
holyjewsus
 
Posts: 390
Joined: 08 Apr 2011, 00:58

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby holyjewsus » 21 Jul 2012, 19:36

http://forum.unity3d.com/threads/59121- ... ares-VIZIO)-(video-amp-screens)/page55 read the last post by neodrop
holyjewsus
 
Posts: 390
Joined: 08 Apr 2011, 00:58

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby proso » 22 Jul 2012, 10:23

For example, find "In Screen Center" prefab inside VIZIO/Containers/Rect folder.
Select it. In Inspector you will see "missing monobehaviour" fields.
Open VIZIO/Plugins/Antares.Vizio.Runtime and drag&drop VizioComponent on first "missing monobehaviour" field in prefabs inspector.
All other "missing components" you can delete. It will restored automaticaly.


GREAT! That works, thanks.
proso
 
Posts: 31
Joined: 24 May 2012, 16:42

Re: Raycast by mousehit - All in one

Postby Kikimora » 22 Sep 2015, 13:25

Thanks for the replies.
Kikimora
 
Posts: 15
Joined: 22 Sep 2015, 13:20


Return to Containers

Who is online

Registered users: No registered users